tisdag 15 juli 2008

Tiden går så snabbt

Linda Näve har varit på besök och vi har haft en barnfri dag och utforskat Malmös inredningsbutiker. Vi har varit på bio och sett Mama Mia som var kanonbra! Jag blev glatt överraskad att Pierce Brosnan fortfarande är SÅ snygg! Linda åkte hem i lördags..

...och i lördags kom Ebba. Vi hade en dag i Köpenhamn igår medan A och Lilla My var hos As bror som fyllde år. Vi var ganska trötta efter en väldigt rask promenad på morgonen så det blev inte mycket energi kvar till shopping. Däremot fick vi en jättegod brunch på Illum. När vi två är i Köpenhamn är det ett givet caféval att gå dit, alltid lika bra!

I söndags var det mamma och Görans tur att ta sig till Malmö. När dom var påväg till Bromma flygplats fick bussen tvärnita för att en bil åkte ut i bussfilen, och många resenärer flög i bussen. Mamma och Göran satt med sin packning på barnvagnsplatsen och hade ingenstans att hålla isig. Mamma flög långt in i sätena framför och fick ont i käken. Dom ringde mig när dom var påväg till Södersjukhuset och jag blev ju jätteorolig. Dom hann inte med deras flyg men fik kanonservice av Malmö aviation och kom med ett senare flyg utan extra kostnad. Det kallar jag bra service!!

Nu är dom iallafall här och igår var vi alla och åt middag på Lilla Torg... mysigt! När vi gick på stan såg vi att det var match mellan Malmö - Hammarby. Det skulle vi ju ha gått på!!

Inga kommentarer: