måndag 25 april 2011

Påskhelgen och bildregn

Nu är vi inne på påskens sista dag och denna långhelg är snart över. Vi har haft en väldigt mysig helg men massa mys med familjen och vänner. Vädret har bjudit på riktig sommarvärme och vi har varit ute nästan hela tiden. Underbart!

I veckan som varit har vi fixat och donat ute på balkongen. Golvet hade fått sig en riktig grym omgång av den hårda vintern och var inte alls i sitt bästa skick. Men efter att vi slipat och oljat, oljat och oljat så blev det jättefin igen!


Lilla My har letat och letat efter påskägg eftersom vi hade besök av påskharen på natten *ler*. Hon tittade på mig med stora ögon och undrade om det verkligen var sant det jag stod och sa. Och det var det ju, hon fann ju sitt ägg tillslut!

Letar, letar efter påskägget. Var kan påskharen ha gömt det?


Funderar var det nu kan vara. Om ni kikar ut genom fönstret så ser ni att påskägget ligger på hennes gunga. Men den har hon sprungit förbi flera gånger utan att se det :)

Äntligen!


Självklart får mam mumsa på en gång. Godiset räckte iallafall till dagen efter!



En påskpresent fick hon ocskå. Ett alfabetspussel som hon (till min stora förvåning) faktiskt hade ganska koll på. Men det är både stora och små bokstäver och det kan ju vara lite svårt att hålla koll på..


Vi åt ute på balkongen för första gången. Så skönt!

Nybadad Lilla My


Träden är helt underbara nu när dom slagit ut. Lilla My gillar om dom rosa träden, som hon säger.

Inga kommentarer: