måndag 27 april 2009

Helgen

God dag, länge sen sist!

Vi har haft en härligt solig och varm helg! Vi har mest tagit det lugnt och fixat och donat här hemma. underbart att bara kunna ha balkongdörren på vid gavel!

Jag har bakat Lilla My-bullar som endast är till henne. Inte sådär jätte onyttiga men ändå smarriga, hon älskar dom iallafall och det är huvudsaken. Spännande är det också när man kan stå och titta på dom i den varma ugnen!




Igår sov Lilla My middag i 2½ härliga timmar på balkongen. Jag passade på att baka äppelkaka och foccacia i lugn och ro. När hon vaknade var hon alldeles svettig och nyvaket-förvirrad men gick genast till det ställe där vi har napparna men när vi sträckte fram en napp ville hon inte ha den utan stod fortfarande och pekade upp mot bänken. Hon ville ju såklart ha en banan! Även om honåt en precis innan hon somnade... :)






När hon piggnat till gick Lilla My och jag till parken där Pia och Clara var och lekte. Nu är det så lätt och smidigt att gå ner till parken när man inte behöver en massa kläder och ändå stå och frysa :)








2 kommentarer:

Daniel sa...

Vad gulligt! Å va e bättre än nybakta bullar! :)

Marta sa...

ser mysigt ut det där! :) kram