onsdag 12 januari 2011

4900g och OK-stämpel i baken

Igår var det dags för läkarkontroll på BVC och eftersom vår kära Ulla på BVC är lite förvirrad med tider så fick vi komma in en hel timme innan. Vår lilla tjej växer så det knakar och hon har ju faktiskt gått upp två kilo sedan hon föddes. 4900g stod vågen på igår och hon fick väl godkänt av läkaren som tyckte hon var stark i nacken. Läkaren blev ganska nyfiken på hennes bula och kände o klämde men hon hade aldrig hellre sett något liknande förut. Gissa kunde hon inte heller. Däremot kunde hon säga att den inte var farlig.

Det är lite komiskt (numera lite irreterande eftersom bulan faktiskt växer) att ingen läkare har en aning om vad det kan vara, dom har inte tagot prov eller röntgen, men säger ändå att den inte är farlig. Jag vill mer än gärna veta vad det är, och det NU! Jag tycker inte den är rolig längre för ju mer den växer desto oroligare blir jag.


1 kommentar:

Mimmi sa...

Förstår dig verkligen att du blir orolig för lilla bulan. Obehagligt att den växer hade jag tyckt... Så konstigt att dem inte röntgar den. eller är hon för luten för sånt?
Man tycker ju att någon borde kunna lugna er oro!

Massa kramar!