fredag 28 januari 2011

Yes I did it, again!


Minna testade för första gången att sitta i Lilla Mys gamla bumbostol idag. Till en början var det en höjdare..


...tills hon började se världen från en annan vinkel. Redan efter några få minuter lutade hon huvudet mot kanten.

Ännu ett träningspass på Friskis klarade vi tre tjejer av idag. Minna låg och sov som vanligt i vagnen medans Friskis-mormor Ella passade de barn som låg och sov. Lilla My satt och knaprade äpplen och läste favoritboken Sagoresan som vi lånade på bibiloteket. Astrid Lindgrens figurer är favoriterna här hemma vilket jag också tycker är ganska kul att titta på. Jag är så glad efter varje lyckat träningspass med två barn!

Eftermiddagen blev spontanlek hos Mattis i Klagshamn och det var hur mysigt som helst att träffas igen!

Snart, T R O R J A G, att A kommer hem. Man skall aldrig säga aldrig förrän karl stiger innanför dörren men det är planerat att han ska stiga innanför dörren om någon timme eller så. Lilla My hoppade gladligen (helt spontant av sig själv) isäng strax innan sju för hon vet att pappa skall komma hem när hon ligger och sover. Vi längtar efter pappsen alla tre!

Uppdate: precis när jag lagt upp detta inlägg ringer A och säger att han är i lufthavnen i Köpenhamn och är hemma alldeles strax :D


2 kommentarer:

Ebba sa...

Haha, vilka roliga bilder på Minna! Så kul att se att hon börjar bli en egen person.. ingen direkt likhet med storasyster, men det kommer nog :-)

Längtar efter att få träffa er, lite lätt avis på Mormor Monika som får kramas o mysa med er redan i veckan!

Puss

Annelie sa...

Hej vännen! Just nu tycker jag inte heller att hon är så lik storasyster men som du sa så kan det ju komma :)

Vi längtar efter dig med! Puss på dig