fredag 10 oktober 2008

Vi har sett en alligator och delfiner på en coh samma dag..

Igår var verkligen en häftig dag. Vi åkte från Key West till Naples (tar ungefär 5 timmar). Lilla My sov nästan hela tiden eftersom hon fortfarande är sjuk. Vi åkte iallafall igenom Everglades för att få se lite mer längs vägen. Helt plötsligt ligger det en stor fet alligator i vägkanten! Vi blev helt exalterade och munnarna gick i ett på oss. Var såååå häftigt att se samtidigt som vi blev skitskrajja :)

Naples är en lite finare del av Florida och många pansionärer flyttar hit när dom arbetat klart. Vi åkte en liten bit från motellet till byn och såg 5 Country Clubs på vägen. STORA countryclubs som man ser på film! Där spenderar nog många pensionärer sin tid...

På kvällen åkte vi till Naples Pier för att se solnedgången. Underbar vacker med en vit sandstrand. Helt plötsligt börjar delfiner dyka omkring oss. Jag som aldrig sett delfiner i verkligeheten förut blev helt till mig och stod med kameran i högsta hugg. Amerikanerna bara skrattade åt mig och gick vidare! ha ha Dom var väldigt kvicka men man kan faktiskt på en bild!


Inga kommentarer: