måndag 16 februari 2009

Snöööö

Imorse när vi tittade ut genom fönstret var det ännu vitare på marken än när vi gick och la oss igår. Idag har det dessutom snöat nästan hela tiden, så nu är det vitt ute. Jättefint och mysigt!

Jag och A skulle hämta Lilla My på dagis tillsammans för första gången. Vi klädde oss i skidkläder och tog med oss pulkan och gick till dagis. När vi hämtat henne satte vi henne i pulkan och gick till Limhamn för att hämta bilen som varit på service. Det tog oss drygt en timme att gå dit men det var skönt med en promenad!





Så här får man göra eftersom vi inte har tillräckligt med snö här i Skåne

Det var lika kul att sitta på pappas axlar

Skitsnygg mamma och en nedpackad Lilla My

Förra veckan så skulle vi lämna in bilen på service på audi och det skulle kosta 8000kr. Som tur var har mamma letat efter något billigare och bättre och dagens service kostade oss 2900kr. DET kallar jag skillnad!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

vilka fina vinter blider! ni har mer snö än sthlm,vad tycker Nelia om snön? skönt att det inte blev så dyrt med bilen kramar mamma

Annelie sa...

Hej mamma! Vad roligt att du skriver. Fröknarna på dagis säger att Nelia verkligen gillar att vara ute och leka, även i snön. Hon blir lite rädd när pulkan hoppar lite men tycker ändå det är spännande! :) puss från oss